Az utazás feltételei

Letét

A Taglit út résztvevőinek 250 USD-nek megfelelő forint letétet kell befizetnie a Szochnut számlájára, melyet hazatérés után adunk vissza, feltéve, hogy a résztvevő nem mondja le az utat, illetve Izraelben betartja az utazás szabályait. A visszatérítés átutalással történik, a résztvevő által megadott bankszámlaszámra.

Újdonság: Adományozd a letéted felét a Taglit-Birthright Israelnek, hogy minél több fiatal élhesse át ezt a fantasztikus utazást Izraelben!
Ha tetszett az utazás, és szeretnél Te is hozzájárulni mások Taglit élményéhez, dönthetsz úgy, hogy csak a letét felét kéred vissza. A fennmaradó összeget átutaljuk a Taglit-Birthright Israel számlájára. Így segíthetsz, hogy a közép- és kelet-európai régióból is minél több zsidó fiatal kijusson Izraelbe!

Pre-taglit szeminárium

A csoport minden tagjának részt kell vennie az utazás előtti tájékoztatókon. A találkozók körülbelül háromórásak. Itt tudjátok meg a részletes programot, kaptok hasznos tanácsokat és információt az utazással kapcsolatban, illetve megismerhetitek a csoport többi tagját és a csoportvezető(ke)t. A részvétel alól felmentést csak nagyon kivételes esetekben tudunk adni.  

 

Szabályzat
JAFI Taglit IKI IKI
Oranim Masa Paidea Makom